Kontakt oss

Vi er opptatt av at du finner de profileringsartiklene som passer til ditt formål. Ta kontakt med oss om du har spørsmål til våre produkter eller ønsker tips og råd om hvilke produkter som kan passe for dere. Vi tar på oss både store og små profileringsprosjekter.

Isipisi AS

Fornebuveien 42
1366 Lysaker
Norge

Ofte stilte spørsmål

For å gjøre en bestilling kan du sende oss en forespørsel på produktet du ønsker eller sende oss en e-post på profil@isipisi.no så vil vi komme raskt tilbake til deg.

Vi har ingen minimums ordreverdi, men merk at noen produkter selges i minsteantall. Dette står i de aller fleste tilfeller i informasjonsfeltet om produktet. Dersom du ønsker vareprøver kan du sende en mail til profil@isipisi.no så vil vi hjelpe deg videre.

De fleste produktene har en leveringstid på minimum 10 dager. Enkelte varer har kortere leveringstid og spesialproduksjon har vesentlig lengre tid. Dersom du trenger noe til en spesifikk dato og er litt sent ute med bestilling prøver vi alltid å finne løsninger for å rekke tidsfristen. Kontakt oss på profil@isipisi.no så finner vi ut av det!

Oppsett/oppstartskostnad er en kost for å sette opp maskinene og klargjøre de for trykk. Oppstartskost er vanligvis basert på antall farger som logoen din har. Hvis logoen din har 3 farger, og oppsett pris er kr 400 så blir totalprisen for oppsett kr 400 x 3, total kr 1.200. For produkter med lav pris som bestilles i mindre antall med trykk i 3-4 farger, f.eks. 5-20 stk capser med 3 fargers logotrykk, kan oppsettkost utgjøre en relativt stor del av totalprisen. Oppstart tas ikke ut på alle trykk tekniker og beregnes ikke alltid per farge, for eksempel visse produkter med digitaltrykk har lavere oppstartskostnad eller en fast oppstart pris uansett antal farger i logo hvilket oftest blir rimeligere hvis du trykker med 3-4 farger.

Alle priser du ser på nettsiden er uten MVA og frakt. I noen tilfeller tilkommer frakt for ekspresslevering.