Ofte stilte spørsmål

KONTAKT
Hvordan kommer jeg i kontakt med dere?
I våre åpningstider kan du ringe oss på telefon: 41 37 13 66 eller ta kontakt med oss i chatten. Utenom åpningstider han du legge igjen kontaktopplysningene dine i chatten eller sende oss en mail på profil@isipisi.no.

BESTILLING
Hvordan gjør jeg en bestliling?
For å gjøre en bestilling kan du sende oss en forespørsel på produktet du ønsker eller sende oss en e-post på profil@isipisi.no så vil vi komme raskt tilbake til deg.

Hva er minste ordreverdi?
Vi har ingen minimums ordreverdi, men merk at noen produkter selges i minsteantall. Dette står i de aller fleste tilfeller i informasjonsfeltet om produktet.

Hva er oppsett/oppstartkostnad?
Det er en kost for å sette opp maskinene og klargjøre de for trykk. Oppstart koste er vanligvis basert på antall farger som logoen din har. Hvis logoen din har 3 farger, og oppsett pris er kr 400 så blir totalprisen for oppsett kr 400 x 3, total kr 1.200. For produkter med lav pris som bestilles i mindre antall med trykk i 3-4 farger, f.eks. 5-20 stk capser med 3 fargers logotrykk, kan oppsettkost utgjøre en relativt stor del av totalprisen. Oppstart tas ikke ut på alle trykk tekniker og beregnes ikke alltid per farge, for eksempel visse produkter med digitaltrykk har lavere oppstartskostnad eller en fast oppstart pris uansett antal farger i logo hvilket oftest blir rimeligere hvis du trykker med 3-4 farger.

Kan vi få vareprøver?
På svært mange av våre produkter kan vi skaffe vareprøver. Ta kontakt på profil@isipisi.no så ser vi hva vi kan ordne.

En prøve med trykk er bare mulig for store bestillinger. Å produsere ett enkelt produkt med trykk er dyrt. I stedet sender vi ut en skisse der du tydelig ser hvordan logo blir plassert på produktet.

Hvor lang er leveringstiden?
De fleste produktene har en leveringstid på minimum 10 dager. Enkelte varer har kortere leveringstid og spesialproduksjon har vesentlig lengre tid. Dersom du trenger noe til en spesifikk dato og er litt sent ute med bestilling prøver vi alltid å finne løsninger for å rekke tidsfristen.

Er priser med eller uten MVA og frakt?
Alle priser du ser på nettsiden er uten MVA og frakt.

Hva er leveringstiden?
Leveringstiden er alt fra 5-15 dager. Noen produkter krever lengre leveringstid, så oppgi gjerne en frist for levering ved forespørsel/bestilling.

Hva er fraktkostnaden?
Fraktkostnaden blir beregnet ut i fra hvor varene skal leveres og hvor stort volum vi skal levere. Frakt beregnes noen ganger i etterkant av levert ordre for å sikre korrekt frakt.

LOGOFILER
Hva slags type logofiler trenger dere?
Når man skal trykke logo med best mulig resultat bruker vi såkalte vektoriserte filer. Disse filene har vanligvis filendelsen .eps eller .ai (adobe illustrator) evt .pdf. Det går ikke å lagre en PNG eller jpeg fil til vektor, det må være original filen. Bilder: Noen produkter som trykkes med digitaltrykk kan trykkes med bildefiler vi. For bildefiler anbefales minst 300 DPI oppløsning.

Får vi korrekt filformat fra starten sparer vi tid og sikrer et godt resultat. Hvis du ikke klarer å fremskaffe din logo i ønsket format, gi oss beskjed og vi vil hjelpe deg.

Kan dere skaffe skisser?
Ja, vi sender skisser sammen med tilbud for godkjenning.

Hvorfor må dere ha en Pantone/PMS-kode?
For at bestilte varer skal trykkes i riktig farge må vi vite hvilket farge du vil at vi skal bruke. Du skriver inn fargen som en Pantone-kode, også kalt en PMS-kode. Denne koden siterer fargen på utskriften. Merk at ulike overflater og trykkmetode vil gi nyanser av samme farge pga ulike trykkunderlag. For produkter som har digitaltrykk, trenger du ikke å oppgi noen PMS-koder.

Hva er en tonet logo?
En tonet logo (også nevnt gradient) er et designelement som består av farger som gradvis falmer inn i hverandre. Også kjent som "fargeprogresjoner" eller "fargeramper", består graderinger enten av mange nyanser av samme farge, eller flere farger som blandes fra den ene til den andre. Hver nyanse er då en egen farge og disse logoene kan kun trykkes i fullfarge.

Hvilke trykkmetoder bruker dere?
Vi bruker ulike trykkmetoder avhengig av hvilket produkt det er snakk om. Du kan lese mer om våre ulike trykkmetoder her: Trykkmetoder