Hvordan velger du miljøvennlige profileringsartikler?

Vi får stadig vekk spørsmål om vi kan finne miljøvennlige profileringsartikler. Produkter som er bedre for miljøet enn tradisjonelle profileringsartikler. Å finne produkter som har mindre belastning på planeten vår trenger ikke være vanskelig, når man vet hva man leter etter. Vi ønsker derfor å dele noen av våre topp fem beste tips med dere slik at vi enklere kan finne produkter som passer deres ønsker.

Våre 5 beste tips:
1. Valg av materiale:
Velg produkter av materialer som er mindre skadelige for miljøet, for eksempel bambus. Vi leverer blant annet kulepenner, notatbøker, matbokser, drikkeflasker, bestikk, kopper og gymbager i bambus og andre økologiske materialer. Materialer som kan være smart å unnga er plast med BPA og PVC.

2. Logo-størrelse og plassering:
Velg en diskret logo fremfor en stor. Svært mange er opptatt av å ikke bære for mye synlig reklame, og vi får stadig tilbakemelding om at produkter med en diskret og godt plassert logo er å foretrekke.

3. Kvalitet fremfor pris:
Velg produkter av god kvalitet slik at de ikke blir ødelagte med en gang. Dermed blir det mindre kast!

4. Tidløst og anvendelig:
Velg tidløse og anvendelige produkter slik at budskapet og/eller logoen din blir mest mulig eksponert. En totebag eller kulepenner er noe som stort sett alltid blir brukt. Produkter som for eksempel badeballer og vinduskraper er sesongbasert slik at det er både lett å legge de vekk på et lurt sted i tillegg til at det blir lite brukt. Velg derfor produkter som i størst mulig grad kan benyttes hele året.

5. Finn alternative produkter:
En isiWall presto 90 eller 60 cm kan f.eks enkelt erstatte en roll-up. Mer miljøvennlig da systemet til en isiWall presto kan benyttes utallige ganger. PS: et hot tips er å trykke ulikt budskapet på hver side så trenger du bare å snu veggen når du måtte ønske!

De aller fleste produkter har et alternativ som er snillere mot miljøet. Spør oss i chat, på mail eller ring oss så hjelper vi deg med å finne miljøvennlige alternativer til dine profileringsartikler!